keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

OPERAATIO YO-MEKKO

Pitkästä aikaa päivitys! Samalla pitkästä aikaa päivitettävää....Noee, onha täs tapahtunu vaik mitä, oon nukkunu, syöny sipulii, pikaruokaa ja jatkanu töitä starbucksis. Perus arkiasioist voin kertoo joskus toiste.

Mutta nyt...

Päätin tänää kahen, käytännössä kolmen, vapaapäivän kunniaks nautiskella ja törsätä palkkarahoi yo-mekkojahdilla !! Suomes ongelm on yleensä se, ettei löydä haluamaansa. Täällä ongelma on valinnanvaikeus, jota en itsekkään kuuleman perusteella meinannu uskoa! Osoitin sen kuitenki todeks:P

Kriiterit oli

a) alle £60 / €60 (vähä joustava)
b) väriltään vitivalkonen (yo-lakki)
c) yksinkertanen (huomio pitää olla korkkareis ja hatus)
d) joku ihana yksityiskohta
c) jotai mitä tod näk muil ei oo (esim kaupast jota ei suomes)

BÄÄM. vaihtoehtoi sateli..myönnän et menin Zaraan mut muute vältin suomes olevat kaupat kuten mangon.. Kuvamateriaalist näätte et vaihtiksii oli ihanasti<3 Päätin julkasta ne parhaat ja ne joide aikana akkuu oli viel jälel..

Päädyin sit ostaa kaks. Yhteensä euroina 90 eli budjetti max 60 jäi hyvin alle molemmissa. En kerro mitkä ostin mut jos haluutte tiedustella nii ehkä paljastan..Ja jos joku noist kiinnostaa nii voin kertoo kaupat ym yksityiskohdat !! ;)

Nyt istun pitkän raskaan reissun jälkee Starbucksis ja juon henskualennusteetä ja lataan kännykän akkuu. Ja täysin ilman mitään jatkosuunnitelmaa !! Chilli päivä siis..

xx: Sunnyyyy

Ps. Ruutupaita on päivän asu ja se on viime viikon Brick Lane-sunnuntailta!

Pps. Mun tapa varautuu shoppauksee on mustat leggarit ja toppi kosk ne toimii hyvin kaikkie vaatteiden alla ja niiden päälle on nopeeta huitasta omat vaatteet. Nimimerkillä sovituskoppi-viha&ahdistus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti