maanantai 8. huhtikuuta 2013

London london london...

Ei vieläkää kyllästytä tää mesta! Sunnuntaina tutustuttii Brick Laneen, kuuluisaan hipsteri-vintage-koju-merkkivaate-markettii jos oli aiivan tautisesti ruokaa. Oli aasialaisr, afrikkalaist, latinolaist, ymsyms ja halval hinnal:P lisäks ihanii vintagelöytöi ja kaikkii printtimerkkei ja sen sellast:) oli pakko ostaa yks mekko jonka hinnaks sain tingittyy £10. Lisäks mukaa lähti flaneliruutupaita punasinisil ruuduil..jotenki must lontoo ostos;)

Illal mun Starbucks kamun Miguelin keikka, se soitti ja laulo Camden Townis. Sain keikal ikävii uutisii suomest.....Kitaran ääni sai mut kuitenki raukeeks pienen kyyneltulvan jälkee ja ilta oli kaiken kaikkiaan onnistunu. Muutaman bissen jälkee kotii laulaa youtube karaokee. Nukkumaan neljältä.

Aamulla Anna soitteli ja teksraili että junat sekoaa ja oli perillä New Cross Gatessa 7 aikaan, vaikka suunnitelmana oli 5 aikaan..Pääs kuitenki tänne, päivä mennä stadissa:mä hakenu töitä ja Anna shopannu. Nyt se nukkuu pitkän matkan univelkoi pois, onha se ollu pystys jo yli 24 tuntii!!

Ainii La piti mennä jo teillekin tutun Miguelin kaa ulos mut hehe eipä saatu ulko-ovea auki.. Siinä täysissä tällingeissä hyvin alotelleina rynkytettii ovee ja herätin kaikki kämppikset apuun..Soitin vuoktanaiselle ja selvis et joku on.lukinni meijät vahingos sisää ulkopuolelt.. Anyway ei saatu sinä iltana auki jote kotiin jäätii..

Sit kuvii vähä shoppailuist jaaa ruuast ja sellaasest:)

SH

Ps. Se starbucks mis olin harjottelee sano et lopettaa ettei voi palkata uusii. Tadaa ne sai lisäaikaa ja ilmotti et voin tulla parin viikon sopparil (nii kaua ku ne on auki) mut joudun ilma perehdytyst kassalle ja mulle on ladattu paljo odotuksii eli paineit ois tiedos.. Lisäks hain muihi paikkoihi ja huomen toisee bucksii vuoro, siel vaa taidettii ymmärtää väärin mun kokemus edellisestä..Anyway enite haluisin tänää hakemiini vaatekauppoihi ja lakitoimiston assariks!:) sit hain mm. karkkikauppaan, oikeestaa m&m maailmaan xd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti