torstai 28. helmikuuta 2013

OUJEEE

The Killersin keikka oli ihan mieletön! Iha vaa siks ku niil on niiiin hyvää musaa, mun edellisest keikkakerrast on tosi kauan ja saatii tokan rivin paikat jonottamalla 0min. Vähä hymilyy ja pari lempeet tönäsyy nii hyvin päästii ihmismeren läpi;) ahh rakastuin siihe laulajaaaaan! Päääsin hiplaa sen rintakehää ja habaa kaksin käsin<3 (huom keikkakuvassa ei olla viel ryysätty tokaan riviin) (huom2 mun akku loppu jote en saanu bändist kuvii, saan niit riinalt jossai vaihees)

Sit eile lupauduin yhtee espoolaisfirmaa töihi ja en mee kyl uudestaa! Siel oli boss vaihtunu ja se oli kauhee..olin kunno orja oikeesti!

Sit rakkaan jenni siskon syndet! Täytti jo 22!! Piti laskee sormil et tajusin..! Lupasin viedä sen syömää ja oli kampituspäivät nii saatii BBQ-housest pihvit 15eurolla. Oli ihanaa! Sit oli muitki ruokatarjouksii nii mentii arnoldsii jälkkäreille:P

Illal emmalle ja sit hakee autoo:) Tota autoo nimitetää btw ferrariks. Se on punane pieni automaattipösö jonka rekkaris on FER-jtn.

Ei menny ajamine ku leffois..ajoin oikeesti vääril kaistoil, eksyin matkalla kotii, motaril vauhti nous 110km/h ja yhet punaset taisin ohittaa...sit tein äkkijarrutuksen suojatiel ja parkkeerasin dösärille...hehe. Tänää 400km matka edes, mulle siit tulee ajettavaks puolet. Eka pitäis selvii yksi ruotsinkielisel kännykkänavigaattoril kuliksee hakee henu..

Joten nyt pakkaa!!
-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti