keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Arkiiii

Viimeks en kertonu treffeist mitää! Ne meni hyvin!! Pitkäst aikaa oileesti kiva tyyppi. Voi olla et tulee jatkoa esim ens vklp...Ja tosiaan, oltii lasillisilla Flamingossa. Iha chilli paikka

Sit KUUNTELUT! pääsin nii kuunteluiden makuun, oikeesti hitsi kumpa tulis lisää! Ois pitäny kirjottaa ranska tai italia..haha. Kuuntelin vaa radioit aamut illat ja kertasin esim. politiikka sanastoo. Ruotsi meni paremmi ku enkku, nopeesti laskettun monivalinnois 7 virhettä..enkus tais olla 8. Ähh tyhmät virheet vituttaa.

Tosiaa riina käväs meil kattoo solsidanii ja oltii syömäs ilmast lounast chicosissa:) Sit on ollu abigaalatreenei ja vaatekriisei, emmaki käväs lainaa vaatteit mun pohjattomast vaatehuoneest;)

Penkkarihaalari spreijattii eile! Lumisade teki siitä vähän vaikeeta mut eihän sen tasane pidäkkää olla:D Must tulee vaaleenpunane My Little Pony! Sateenkaari ja tähti tulee takalistoo hännän vieree, sarvi päähä ja ripset ja hiukset vimpan päälle:) en malta oottaa! Nyt pitäis treenaa abibiisii; call me abi! Myös jatkovaatteet ja abigaalan laivateemakuteet pitäis saada suunniteltuu. Siksipä en menny tänää mun bilsan kokeeseen....hups.

Ainii yks juttu! Juominen olis penkkareis kielletty...ähh. Sehän kuuluu! Eikä se oo koulupäivä, itehän me rekat tilattii ja maksettii..Katotaa nyt oonko uhmakkaalla tuulella huomenna, eli tartunko pulloon vai en..

Täs vähä ällötaustasta kuvamateriaalii ja natural me today!

Sunny

2 kommenttia: