perjantai 22. helmikuuta 2013

Almost ready to go

Ääääääh päädyin kattelee vanhoi korttei ja tuli kaipuu ulkomaille!! Jenkit, rhodos, israel...En oo älyttömästi matkustellu, oikeesta tossa se lista melkee oliki, mut on ollu nii spessui reissui et en itekkää meinaa uskoo! Sit aloin laskeskelee säästöi ja miettii Lontoota. Mua alko vähän pelottaa. Eniten raha..sitä ei tuu vanhemmilta. Ja sitä tarttis nyt ja nopsaaaaa

No kaiken laskeskelun ja haaveilun päätteeks katoin telkkuu. Kavereiden jälkee se on paras tapa rentoutuu. Ruotsis pärjäsin hyvin ilman mut tääl en. Jos mul ois koko ajan seuraa nii ehkä sit joo:) anywaaay, katon roskaohjelmii kuten salkkarit ja iholla :D Niis ei oo yksinkertasesti liikaa yritystä. Mut siis emmä niit seuraa :D !!

Sit sellai juttu et haluisin laittaa tänne asukuvii. Ongelma nro 1: niit on vaikee ite ottaa kosk en tykkää peiliposeist ja toisen ottamana en näytä luontevalt jote vaikee toteuttaa onnistuneesti. Ja ongelma 2: mul on täl viikol ollu vaa työvaatteet ja yövaatteet ..

Nii ja nukun lähes alasti.

-sanni

Ps! Päivän nolous: menin suoraa suihkust ajois töihi, ajatuksena meikata siellä. Meikit jäi kotii...Rahaongelman takia päädyin meikkaa kaupan testereillä..Jooh, sellasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti