torstai 20. kesäkuuta 2013

Päivitän kuulumisia!

Morjens!

Monet on kysyny MITÄ KUULUU, OOTKO KUNNOSSA. Joo oon kunnossa. Töitä ja kavereita, ruokaa, shoppausta ja sitä rataa.

Viime viikost ( huh siit on pitkä aika, en oo päivittäny tänne...) et keskustas oli joku "köyhien mielenosotus" eli sellaset kodittomat huligaanit pyöri kaupungil isois porukois, oli helikopterii, poliisipartioo, kaupois oli tähystys et heti ku porukka lähenee nii ovet meni kii. Jäin mm. Mangoon jumiin ku ovet laitettii kii. Ulos pääs ku katu rauhottu:D Tosi jännää. Tunsin oloni kuitenki turvalliseks kosk poliisei oli nii paljo. Mutta tällasta menoo täällä! Toimittajii ja kameroita oli muute kans hitosti!

Sitte. Edetää nyt mahollisimman epäkronologisesti. Eile irkkupoikaporukka pysöytti mut kadulla ja kysy ne kuuluisat kolme kysymystä: 1.Do you find me attractive?
                                          2.Do you think i find you attractive?
                                          3. Can we kiss?
Joo sanoin emt emt ei. Ja se sano YOLO. Jos totta puhutaa ei ollu eka kerta ku noi kyssärit kuulin ja yolo nolo sanon minä. Siinä sit aloin vitsailee ja sen kaverit nauro mun torjunnalle ja jhoo, oli ne iha hauskoi ja kyl numero irtos. Tänää tuli sit viestii ja ens viikol treffit...Sanoin kyl et älä odota sillonkaa sitä pusuu...

Karibiaa en oo nähny hetkee. Viikkoon oikeestaa. Ollaa tekstattu ja soiteltu ja viimeks ku nähtii se oli hitosti myöhäs ja aloin kiukuttelee ja ähh. Oli silti sit iha kiva ilta mut nyt sitä ärsyttää mun kiireisyys. Huomen ois tarkotus nähä. Tänää meil oli hauska tekstaustuokio:D

Vklp pläänit ois huomen JOKO viettää juhannust paikallistuneen suomalaisen tytön ja sen brittikavereiden ja perheen kaa TAI klubille tsekkilaisen naisen syndeille; tiedos ilmaset juomat ja sisäänpääsy. Lauantaina ois vaihtoehdot Karibian kaverin kotibileet TAI ruotsalaisen tytön syndet ja sama homma juomien ja sisäänpääsyn kaa...HMMM

Sit hei tänää olis ollu mahis lähtee italialaiste jäbien kaa Stonehengee johki kesän alkajaisjuttuihi. Se sano et ois livemusaa yms mut netis luki et se juttu ois auringon nousu-lasku kattomist ja youtube video näytti silt et siitä en junalipun edestakas hintaa maksa. Varsinkaa ku ne ei meinannu ottaa ees telttaa nukkaukseen mukaan. Ja tosiaan varotusaikaki oli sellaset 3h ja olin shoppaamassa.

Aasin silta siihe et kesä alet ahh....Oispa vähä lisää rahaa, iha kaikkee ei viittis tuhlaa. Ostin onneks kaapit täytee ruokaa ja puunasin jääkaapin nii et sinne voi jtn tuoretta vaihteeks laittaa:) Tänää päädyin ostaa farkut, mekon, hameen, topin, paidan ja mekon. Rahaa meni 35 puntaa:) Sit ostin seiskalla Urban Outfittersista taskumatin;)

Huomenna pitäs päivällä siivoo. Emma tulossa ens viikoks tänne! Sille oon jo suunnitellu kaikkee kivaa, toivotaa et on hyvä sää!! <3

Joo ja tosiaa viikko hurahtanu nähden uusii au pair kavereita ja hirveesti uusii tulossa, monii tapaamisii ens viikol en ees tiiä riittääks jaksamine tapaa kaikkii:D Katellaa.

Ja hei sellai info iha niitä varte jos joku joskus tänne tulossa; Terveyspalvelut on ilmasii kaikille. Sisältäen mm. kaikki ehkäsyvälineet! Pillereitä myöten. Tuli tossa käytyä terveyskeskuksessa, tunnnin sai odottaa mutta oli tosi kätsä. Ja tuli käytyy puntarilla, neljä kiloo karissu iha tost vaa ja mitää en oo tehny..

Nyt riittää!! Kuvii pari.
Mm mun työkaverin mulle tekemä latte, kahen punnan pikkupizza, lontoon auringon nousu jne mitä nyt tullu räpaittyy..

xxSanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti