keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

LETS GET WASTED

Viime viikonlopust on jo aikaa mut se on jakamisen arvonen!
Päädyin Facebookin kautta randomien suomalaisten tyttöjen matkaan, ja se matka vei klubille. Hienolle sellaselle. DSTRCT on ihan ydinkestustassa, Piccadilly circuksessa oleva hieno klubi, jolla julkkiksetki, kuten Will Smith ja Timbland on myös bilettäny (siel on ollu myös Rihanna ja Bieber ja Pamela ja Drake jne!!!). Sisään promoottorin kautta ilmaseks, meil oli sohva ja noin tunti saapumisen jälkeen alko tulee alkoholii. Vodkaa. Hiton vodkaa...ja hitosti.

-->Tähän väliin että Lontoossa promoottorit siis hommaa (haluamanlaisiaan) ihmisii klubeille. Ne tarjoo siis sisäänpääsyt ja juomia, en tiiä miten ne loppujen lopuks jää voitolle mut eli jos kadulla joku pyytää ilmaseks klubille, se ei oo "too good to be true" vaan todennäkösesti just niin good.

Tarina jatkuu: Ennen vodkaa kerettiin mennä ostaa viiniä..8 puntaa! Kiristi kyllä kukkaroa mutta ainaki oli hyvää. Olin tosiaa alotellu Elephant&Castlessa halvassa pubissa, sekä työpaikalla Starbucksissa pojilla oli tarjota mulle omat hömpsyt. Mutta kauaa ei tarvinnu sohvilla istua ku alettii tanssia niillä. Siinä vaiheessa heitettii korkkarit hittoon.

Promoottorit rämpi meist ja ittestään pari kuvaa ja ilta meni toosi hyvin ja nopeesti. Ite jouduin ajattelee seuraavan aamun duunivuoroo ja omaa päätäni, päätin lähteä kotiin ennen kun mitään suurta ehtii tapahtuu. No päädyin bussissa taakse istumaan ja mun vodkapäälle se oli liikaa....

Noh sama meininki jatku aamulla töissä, Sannin överidarra oli aika kamalaa katseltavaa. No mutta siitä päivästä selvittiin, illalla burgereille ja pubiin Greenwichiin. Siellä sain kuulla miten muilla tytöillä meni loppuilta; yksi päätyi sairaalaan, laukku jäi klubille, ja kolme heitettiin pihalle. Lisäks yöbussit oli ollu vähän hukassa ja niitä etsittiin kaatosateessa.. No mutta kaikki oli yhtä mieltä että ilta oli ihan mahtava!

Sunnuntaina siivousta, lagausta ja shishaa Lontoon shisha-kadulla Edgware Roadilla. Maanantaina sitten ääni totaalisen poissa, mutta muuten tää viikon alku onki ollu pelkkää toipumista ja työntekoa. Siinä mun vklp.

Jooh kiitos Annalle kuvista! Huomaatte kyllä mitkä on kännykällä otettu ja mitkä kameralla..Kiitos Annalle kans sisäänjärkkäyksest! See ya next weekend;)

PS vika kuva sit pubista lauantailta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti