perjantai 28. kesäkuuta 2013

EMMA WAS HERE

MOI!

Viikko taas vierähtäny. Apua....Koht on HEINÄKUU. Ja tääl edellee sataa...
Kerrompa nyt oikeen päivä kerrallaa mitä on tapahtunu, nii mahti viikko takana!

Perjantai: VAPAA. Aamulla siivoilin ja nukuin pitkää ja kävin moikkaa Carlosta. Illalla menin sit Teijan kaa yhen suomalaisen tytön joka on vähä niinku kodinhoitaja yhes perhees, nii sen taloo juhannus juhliin. Se on siis täysin britti perhe mut tää Iina oli kertonu juhannuksest nii niiden naapuruston lapset ja aikuiset oli kutsuttu koolle syömää mansikkakakkui ja muita herkkui. Niil oli jopa pieni kokko:) Tavattii siis siel muutama brittinuori ja tutustuttii siihen Iinaan. Tosiaan sehän bongas mut Facesta torstai iltana ja sinne sit jo heti perjantaiks:) Hauskaa, ihana tyttö.

Lauantai: Töissä vaan 8 tunnin päivä. Siitä sit kotiin ja Anna tuli meille. Juotii ja kuunneltii suomimusaa, päädyttii aika syvällisiinki keskustelui parin viinilasillisen jälkee. Sit laiteltii hiuksii ja podettii vaatekriisii. Oon nii kaivannu tollasii alottelui! Ja joo btw viinit oli 2kpl 5 puntaa, sain 3 ku maksoin 6 koska mul oli nii pienii kolikoit nii se myyjä oli vaa et "dont worry, have a nice weekend". Elikkä skumpan hinnaks tuli sit punta:D Mut eli illan plääni oli siis Carloksen serkun serkun tyttöystävän kaverin synttärit. Haha, todella läheinen siis. Tosiaa sinne sit Annan kaa vähä randomisti päädyttii mut oli hiton hauska ilta:D Sielt lähettii ehk 5 aikaa...Tuli tutustuttuu uusii ihmisii, kuultuu uusii biisei, maistettuu shottei ja sipsei ja vähä danssailtuu;) En oo kyl vastaavis "ghettobileis" ollu:D Vähä erilaist ku suomes

Sunnuntai: VAPAA. Olin Carloksel yötä, maattii vaa sängys koko päivä ja molemmil kauhee kankkune..Sit Anna soittaa et mul on sen avaimet (tosiaa se joutu odottaa et sen sisko herää aamul ennen ku pääs sisää kosk avaimet oli mun laukus). No sit lähin viemää sille avaimii ja saatii käytyy illan kulkuu läpi et mitä siel bileis sit oikeestaa tapahtu..:D Nojoo, illalla taas Carlokselle, tilattii ruokaa ja katottii leffaa (17again XD  ) ja sellast perus hengailuu..Päädyin sit taas nukkuu siel ja aamul 3 kotii ja töihin.

Maanantai: Emma tuli! Ennen sitä menin näkee yht Sarii, au pair seki. Ollaa viestitelty ja oltu aikeis mennä yhes bilettää mut viel ei olla saatu aikaseks. Oltii shoppaa ja ostin KELTASEN mekon Zarasta, aleista. Harkitsen sen palauttamist..tääl siis alevaatteetki voi palauttaa:) 30pvän palautusoikeus!! Joo ja sit Emma tuli ja syötii mun työkaverin tekemää safkaa meil ja semi mentii ajois nukkuu. Oltii molemmat puhki.

Tiistai: mä töis ja emma shoppaa. Sit oltii iha menos alennetulle London Dungeon kauhukierrokselle mut se ale piti hakee jostai juna-asemalt ja se kierros oli jotenki jo kii ja siel pitääki vissii ite kävellä ja emmal oli kauheesti kassei. Tultii sit kotii ja illaks London Tower Bridgelle. Oon ollu siel nyt liikaa et seuraavaa kaverii en jaksa kyl sinne viedä..Nojoo pisteenä iin päälle kivalle päivälle haettii ihanaa tulist kinkkii ja syötii bussis matkal kotii:P

Apua ainii tiistaina kans mentii Greenwichii ! Sinne siis meiltä ehk 8min bussilla:) Käytii tsekkaa Cutty Sark sotalaiva, Greenwich puisto ja pari puotii. Ei jaksettu mennä sille maailman nollapisteelle eikä sille maisemapaikalle..Se puisto näytti nii loputtomalt..

Keskiviikko: Taas töis. Lyhyt päivä onneks ja sit menin Emman kaa mm. Victorias Secretii! Siel oli alet, harmi et yhet biksut oli kokoo L.....Ne oli muute täydelliset ja yläosa 12, alaosa tyylii femman..ÄH. Sit suutuin enkä ostanu mitää, vaik esim 10 pikkarit ois saanu 25 punnal! Anyway, sit kävin hakee vakkariliittymän, 11 puntaa kuussa, netti vähä pueluit ja loputtomasti viestei:) Sit vähä shoppaust taas ja Emma osti Ben's Cookiesei ja sit kotii. Illal promoottorin kautta (kiitti anna) Oxford Circuksen lähel olevalle klubille ilmaseks ja ilmast vodkaa. Siel oli sairaan hyvää musaa, led-valo seinät ja lamput ja niit kiiltävii sauvoi jaettii ihmisten kaulaa. Oli kyl ahdistavaa ku oli niiiin täyttä (vaikka haloo keskiviikko) et sit lähettii jossai vaihees. Sain kyl napattuu muutaman promoottorin numeron et tiedos lisää ilmast biletyst;) London life yeah!
Yöl sit sitä kuuluisaa noutokanaa.

Torstai. VAPAA. nukuttii pitkää ja lähettii Notting Hillii. Portobello road oli kiva vaik monet paikat meniki nopeesti kii ku oltii siel 2-3 aikaa...No mut syötii hyvin ja nähtii kivoi puotei. Sit otettii Barclays citypyörät ja ajeltii Kensington puistos ja siitä Hyde Parkii. Pyörät maksaa siis 2 puntaa/ 24tuntii. Niil pitää ajaa autotiel mikä oli tosi kuumottavaa varsinki tääl ku liikenne on väärinpäi ja ei oikee hahmoteta niit ajo-oikeuksii..Mutta hengis ollaa! Illal sit kaatosateen kastelemana Carloksen kavereiden kaa Shishaa Edgware Roadille.KIva et oli sanonu et Emma ei oo Shishannu nii se heti pyys sen kolme kaverii mukaa. Mentii sellasee maan alla olevaa mukavaa raflaa ja siel sellasee sohvallisee päätyhuoneesee. Istuttii siin ringis ja polteltii kolmee eri shishaa ja juotii juomii, minä espressoo ja muut oikeestaa mehui ja limui. Oli iha chillii:P Siit sit super kival autol kotii!! Mun missio päästä brittiauton kyytii toteutu aika tyylillä. Emma kerro se merkki mulle jos muistat nii lisään tänne:DD Sit kotii ja nukkuu, jatkot jäi meilt täl kertaa välii..

Perjantai: Nyt pitäis siivoo. Mun espanjalaine työkaveri tulee "asuntonäyttöö". Se saattaa muuttaa mun kaa tähän double roomii. Illal sit leffaa mä Carlos, Anna ja Carloksen serkku David. Must illan suunnitelman kuulostaa kivoilt, mul tosiaa aamul töitä nii tänää ei kyl klubit kutsu..Ehkä huomenna sit;)

Ens viikost sen verra et työputki alkaa la ja seuraava vapaa ens perjantaina. Kuolema siis tulossa..

xx Sanni

PS. Kuvii on surkeesti kosk mun kännykän muisti on siis täynnä..Emman kameraskaa ei täl kertaa oo paljoo matkakuvii, haluttii ennemmi nauttii omil silmil ku linssin läpi;)





1 kommentti: