perjantai 24. toukokuuta 2013

SUPER VIIKKO

Howdy!

En oo viikkoon kirjotellu koska oon ollu todella BUSY!
On ollu reilu 42 tuntinen työviikko, tuntei kertyny kahessaki eri *bucksis ja lisähaastetta on tarjonnu mm. kotiavainten unohtelu, 42h valvominen ja kesäuutuudet..Pääsin siis opiskelee uuden Kenia-espresson maun salaisuuden ja pari uutta Frappuccinoo..Halleluja meil on kaks tuntii päiväs Frappien Happy Hour eli kaikki puolee hintaa..Kuolemaa lähellä ollaan oltu!

Lisäks mun rakkaan Riinan vierailu<3 Vein sitä Oxfordilla ja Camdenin marketeissa, lisäks hengailtii Karibian kaa ja käytii kattoo BODYGUARD musikaali (Whitney Houstonin musat, muistattekste sen leffan?). Ihan mieletön! Maksettii takarivin paikoista 24 puntaa!! Aivan uskomattomat laulajat kyl pakko sanoo, monet biisit vois oikeesti päihittää alkuperäset:P Lopuks yleisö pääs viel laulaa ja tanssii "I wanna dance with somebody"n tahtii ja jatkot oliki sitte naisten vessas tuuteros olevien keski-ikästen brittinaisten vaihdittamana:D

Sit tuli syötyy rafla- ja pikaruokaa mun sipulien & kylmien ranskalaisten vastapainoks:D Oikeesti ruoka maistuuki nii paljo paremmalle ku on seuraa!

Oon onnelline et Riina löys mekon ylppäreihin ja itekki pari paitaa tuli ostettuu ku halvalla löys..Ekaa kertaa päästii huoletta ostaa samallaisii kesävaatteit ku ei vietetä kesää kuitenkaa yhessä..Harmihan se on mut tälleen vaatteiden näkökulmasta kiva

Itku kyl pääs ku Riina lähti...Tajusin jotenki mite erilaista oli taas ku oli kaveri..Edelleenkää mullei oo oikee tyttökavereita..Töis nään duunikavereit nii paljo + meil on eri vuoroja nii ei tuu oikee niiden kaa nähtyy vapaa ajal..Ens tiistaina yliopistoil alkaa loma nii sain bilekutsun + karibial syndet vklp nii katotaa jos vaik lähtis ulkoilee ja tutustuis:) Toisaalt 8 päivän duuniputki edes ennen vklp lomaa, jollon lähen suomeen lakitettavaks. Voi en malta odottaa!!!!<3

Lupaan tehä tällä viikolla shoppauspäivityksen ja yks toinenki idis teemapäivitykselle. Ainii kerrompa vielä että etin huonekaverii syyskuuhun asti jakamaan näitä asuntokustannuksii! Yhteudenottoi tai viestii saa laittaa jos haluu yksityiskohtii;)

kuvat riinan kamerasta!















Sam

PS. Tuli viime viikolla unohdettua mennä työvuoroon ja tänään heräsin pomon soittoon toiselta puolelta lontoota että missäs oot..Jhoo että sillä lailla.

PPS. mun lähel (siis ihan 2min kotoota) on niiiiii hyvä clubi/baari! Sellane chilli mis porukka bilettää täysil MJ:n ja rihannan ja indie- ja rockmusan tahtii! Ne biisit oli täydelline yhdistelmä tällaselle sekakuuntelijalle ! ;)

1 kommentti:

  1. Mulla on jo nyt kauhee ikävä <3 Mä nii nautin ku sain olla sun ja lontoon kaa kolme päivää! pus Riina

    VastaaPoista