sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Second hand sunday!

Tää päivä alko myöhemmin ku sen piti. Mutta se alko hyvin.

Heräsin auringonpaisteesee, menin suihkuu ja laitoin normaalii vähemmän meikkii. Vetäsin vaan jotkut vaatteet päälle ja lähin tukka märkänä.

Menin ömm olikoha se nyt car boot sale -nimine sisä/ulkokirppis Pimlicossa. Mun on aiemminki pitäny kävästä ku luin siitä yhest blogist mut nyt vast sain aikaseks.

Olin peril siis vasta vähä ennen yhtä mut pääsin ilmaseks sisää tykkäämäl sivust facessa (£5 aamulla, 11:30 jälkee £1). Heti alus oli sikana laukkuja ja kenkiä ja mekkoja ja aaaaaah.

Myyjii oli vähemmä ku oletin mut ok oli puolpilvine päivä ja kelloki jo yks. Mut oli muutes hyvii myyjii!

Mukaa lähti kassillime paitoi, tunikoi ja korui, pari iltalaukkuu:) rahaa meni reilu kymppi --> päivän budjetti £20 ku ostin pesuainetta, ruokaa ja kirpparilöytöi.

Suomes siis rakastin valtterii (kirpparii siis) ja nyt ku se lopetti nii kiva olla tääl ku löysin ton:) haha hauskaa ku näki iihan eri merkkei ja pääs innostuu top shopin vaatteist kirpparihinnoil ja primarkin jo valmiiks superhalvat kuteet ilahdutti ylisuperhalvoil hinnoil:) ja yleisesti ottaen vaatteet oli hyväs kunnos:) Suomes näkee ärsyttävän paljo niit reikäsii h&m/gina/lindex trikoopaitoi..

Mutta joo! Sit töihi kattoo ens viikon listat ja sinne jäin taas tunniks jubailee:D kotona odottiki sit kauhee nälkä ja 3 jättikassii pyykkii. Nyt ei puntii eik pesuaineit säästellä ku kerranki on aikaa pestä! Tuol ne.nyt pyörii: lakanat, farkut, uudet vaatteet, lähes kaikki mukana olevat alusvaatteet ja kaikki maholliset pyyhkeet yms. Ja mä sain.just syötyy sipulipastaa tomaattikastikkeel:D ei mitää gourmeeta mut oon kokannu viimeks onnistuneesti puoltoist viikkoo sit about?:D

Nyt ei muut ku pikku pintasiivoust ennenku kotoutan mun puti puhtaat lakanat ja vaatteet, ja sit nukkuu! Aamulla bussiin 4:15..siitä se viikko sit alkaaki.

sanni

Ps. Tänää lähetin reissu-äitille onnittelukuvan kosk on ÄITIENPÄIVÄ! äiti menee täl hetkel barcas moottoripyöräl, kattelee fornulaa siel ratojen varrel

Pps. Oon katkera etten omista telkkuu!!! MISSAAN LÄTKÄN :O ;((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti