perjantai 5. heinäkuuta 2013

Perfect friday

Eilen heräsin ku irkku lähti töihi kuuden aikaa. Se oli siis yötä mun toisessa sängyssä koska jubat ei kulkenu meijä pubi illan pätteeks.

Mut paras tunne on jäädä nukkuu ku joku lähtee töihi. Nukuin stäit 11 asti ja sit lähikauppaa. Ostin hedelmii ja mansikoit ja BEN&JERRYS oli -50% alennukses;P ahhhhh mikä tuuri

Sit gardenii makoilee.

Waterloon asemal kävin hakee Annan synttäreille täks päiväks kukkaseppeleen. Siel odotellessa oli ahdistavii ärsyttävii puheliait ihmisii. Mut sain ainaki kahvilanpitäjält ilmasii leipomotuotteit ja kahvii ku vähän puhelin takasin..Nojoo sit Zaraa palauttaa paita ja Bootsii ostaa hammasharja, edelline jäi carlokselle.

Sit hiukset kiharaks ja meikki naamaa ja bilettää! Oltii alottelee pikku pubis ja siitä klubille. Taas kun ilmasta oli nii tuli vodkaa juotua........Päädyttii loppuje lopuks Dubai/Jordania miesten vip alueelle parempien juomien piirii ja siel sit tanssittiinki loppu ilta. Jatkoille ei kuitenkaa lähetty, mä tulin Carlokselle.

Nyt makoilen darras sen puhaltimen alla kattoen the big bag theoryy ja se tekee mulle aamiaista. Ulkona on ehk +28. Tänää Annan synttärit, niistä lisää huomenna! ;)

XSANNI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti