keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Buenos airportos

Moro vaa luusereille. Täällä vieraskynä kirjoittaja eli meneistykkään leveän virnistyksen (ja pepun) omaava Anna.

En tiiä miten tänne, tämän tietyn ihmisen seuraan olen päätynyt. Mut vit*u mitä pa****.... Eli siis PARASTA.

Parhaillaan vietän kello kasin aamutuntia helsinki-vantaan lentokentän Starbucksissa. Noustiin kello kuudelta ja ajettiin tänne auringon nousua karkuun, niin että peileistä pystyi ihailemaan/häikäistymään. Ulkon on kyl hytävän kylmä, mut tuon korkeapaineen ansioista taivas on puhtonen ku vauvan pylly.

Eilinen pikkulauantai vietettiin rauhallisin merkein. Katottiin sinkkulaivaa, syötiin paistettuubanskuu ja jätskii, 300g karkkia (juu Sannihan on siis karkkilakossa, eli mun leveeseen uppos. Upsii..), syötiin taas lisää, pohdittiin maailman ihmeitä, otettiin kuvia ja papatettiin melkeen auringon nousuun.

Kivaa siis oli. En ole Sannilla usein hengaillu, johtuen ehkä landepöndestä missä se asuu. Sori vantaa, mut stadi forevööhh. Voisin kyllä uudelleenkin tulla. Mut nii vois sanniki tulla meille, koska eilen vedin välipaloja kahen hengen edest. Ei oo viel kukaan tuol mahas potkinu, nii ei pitäs olla ku yks ruokittava.

Sanni tais viime postaukses puhuu epäjulkasu matskuu olevast tissikuvasta, jota siis ei ole muokattu. Mulla ei rajoja tunnetusti oo, joten täält pesee kunnon utareeet. Lypsääjiä riittää, joten ei mitää treffipyyntöi kiitti.

Lisä materiaalii ja ihanan Sannin tuomiosanoja löytyy seuraavasta linkistä
http://leveestivirnistavaelama.blogspot.fi/?m=1

KIITTÄEN päivästä, ikimuistoisista hetkistä ja ystävyydestä,
Anna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti